Trimsalon voor honden

Werkwijze van ons trimsalon

Het behandelen van uw hond gebeurt steeds op afspraak.

Afspraak gemaakt? Dan brengt u uw hond op het afgesproken moment binnen voor zijn/haar trim-, pluk- of knipbeurt. Uit ervaring weten wij dat honden rustiger zijn wanneer het baasje niet aanwezig is tijdens de behandeling. Daarom vragen wij uw huisdier in onze goede handen achter te laten. Wij laten u dan weten wanneer u uw hond kunt komen ophalen.

Blijft u toch liever ter plaatse? Dan doen we de behandeling met u erbij. Blijkt dit toch niet vlot te verlopen, dan vragen wij u alsnog om weg te gaan.

Hoe kunt u uw hond voorbereiden op het kappersbezoek? Enkele nuttige tips

  • Kom best vanaf jonge leeftijd (voor de leeftijd van 4 maanden). Jong geleerd is oud gedaan!
  • Laat uw hond eerst zijn behoefte doen
  • Geef uw hondje niet te veel of geen eten
  • Was uw hond niet voordat hij komt, zéker niet als hij geplukt moet worden!
  • Anti-vlo pipet geeft men liefst 5 dagen voor het bezoek aan het salon, dan is het product goed ingetrokken voor de wasbeurt

Wat kunt u verwachten van een bezoek aan ons trimsalon?

Honden worden bij ons nooit showklaar gezet! Wat u wel van ons kunt verwachten, is een professionele vachtbehandeling. Elke hond wordt zo goed mogelijk volgens rasstandaard getoiletteerd. We bekijken de vacht van elke hond, geven gratis vachtadvies en geven de behandeling die past bij de vacht van uw hond.

In samenspraak met u proberen wij te voldoen aan individuele wensen die overeenkomen met de verzorging die uw hond nodig heeft.

Bekijk hieronder alvast enkele voor- en nafoto’s.

Prijslijst

De omstandigheden die bepalen hoeveel een vachtverzorging kost, hangt van verschillende factoren af: de grootte van de hond, zijn gedrag op tafel, de dikte en de conditie van de vacht,…

Bij honden met klitten wordt er per uur aangerekend.

Last but not least

Hondenverzorging is een zware job! Hierdoor kunnen we helaas niet alle rassen doen, o.a. Engelse Cocker, Amerikaanse cocker, Setters, Afghaanse Windhond en grote plukhonden en de zwaardere uitwolhonden.

Wilt u graag weten of uw hond bij ons terecht kan?

Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u graag een afspraak maken?

Neem dan contact op via 0494/24 11 13.

Wij helpen u dan graag verder.

Top